Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kamp-Büttner baalt: 'Ik moet navragen of PSV nog geïnteresseerd is'

Laatste update:

"Hij was net zo verbaasd als ik", vertelt Bursac in de Gelderlander. "De trainer vindt dat Alex zich niet aan de afspraken heeft gehouden. De jongens zijn tien dagen vrij geweest, dan kan het dat hij iets zwaarder is dan anderen. Ik vind het bijzonder dat hij niet mee mag op trainingskamp én uit de selectie is gezet. Dat zijn twéé straffen. Daarmee lijkt het of Vitesse op een breuk aanstuurt."

Een winters vertrek van Büttner valt dan ook zeker niet uit te sluiten. PSV, dat eerder interesse had in de linksback, zou uitkomst kunnen bieden. "Ik moet navragen of PSV nog geïnteresseerd is", vervolgt Bursac. "Van andere clubs is concrete belangstelling. Uiteindelijk moet er een oplossing komen. Dan is het wel een voordeel dat dit nu gebeurt. Alex heeft nog een contract, Vitesse heeft dus volledige zeggenschap, maar dit versoepelt het proces wel."

De spelers van Vitesse moesten woensdag op Papendal enkele fysieke metingen ondergaan. Daaruit bleek dat Büttner niet fit genoeg is, waarna Fraser besloot hem niet mee te nemen naar de Spanje, waar Vitesse vanaf zondag een trainingskamp heeft belegd. Büttner, die nog tot medio 2019 onder contract staat in GelreDome, speelde voor de winterstop dertien Eredivisiewedstrijden voor Vitesse. De afgelopen maanden viel hij geregeld buiten de basisploeg. Lassana Faye kreeg dan de voorkeur.

Denk jij dat Alexander Büttner dit seizoen nog voor Vitesse zal spelen?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
115

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties