Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in de Premier League'

Laatste update:

"Mourinho heeft vertrouwenspersonen verteld dat hij naar Manchester zou 'lopen' om United voor de tweede keer te coachen, nadat hij in december 2018 door de club werd ontslagen", zo schrijft de doorgaans betrouwbare Samuel Luckhurst.

"De tweevoudig Champions League-winnaar is een vriend van Manchester United-mede-eigenaar Sir Jim Ratcliffe. Echter verwacht Mourinho geen toenadering van zijn voormalige club."

De voormalig succestrainer van Chelsea en Real Madrid is clubloos sinds zijn ontslag bij AS Roma in januari. Teleurstellende resultaten lagen ten grondslag aan zijn gedwongen vertrek.

De geruchten omtrent de trainerspositie bij Manchester United gaan de laatste weken in veelvoud rond. De toekomst van de huidige manager, Erik ten Hag, leek enigszins zeker. The Athletic meldde begin mei namelijk dat the Mancunians de toekomst inplannen met Ten Hag aan het roer.

De afstraffing op bezoek bij Crystal Palace maandag (4-0) betekent naar verluidt echter dat de voormalig Ajacied wederom op zijn tellen moet passen. Plaatsing voor de Champions League heeft Manchester United al uit het hoofd gezet en ook deelname aan een ander Europees toernooi is allerminst zeker.

Momenteel bezetten Ten Hag en co de achtste plaats in de Premier League. Met drie speelronden te gaan heeft Manchester United een achterstand van twee punten op nummer zes Newcastle United, terwijl Chelsea op doelsaldo boven the Red Devils staat.

Op 25 mei wacht de FA Cup-finale, waarin Manchester United het opneemt tegen stadgenoot Manchester City. Het winnen van het belangrijkste Engelse bekertoernooi geeft recht op een Europa League-ticket.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
23
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
9
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
3
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties