Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kamp-Donny van de Beek druipt af na mislukt onderhandelingsplan'

Laatste update:

Real Madrid is volgens verschillende binnenlandse en buitenlandse media al akkoord met Ajax over een transfer van Van de Beek, die rond de vijftig miljoen euro moet opbrengen. De Koninklijke is eveneens persoonlijk akkoord met de aanvallende middenvelder, maar heeft op het laatste moment besloten om de transfer op de lange baan te schuiven. De Spaanse grootmacht vindt dat het niet te verantwoorden is om in crisistijd een bedrag van vijftig miljoen euro over te maken.

De Telegraaf meldde zaterdagavond dat Manchester United zich als kaper op de kust heeft gemeld. The Red Devils hebben zich officieel tot Ajax gewend om te spreken over een overstap van Van de Beek, maar van een akkoord is nog geen sprake. De entourage van Van de Beek zou het nieuws hebben gebruikt om Real Madrid onder druk te zetten de transfer op korte termijn af te ronden. "We kopen niemand", is volgens Marca het antwoord vanuit de Spaanse hoofdstad.

The Sunday Times stelde zondag dat Manchester United niet van plan is om de hoofdprijs te betalen voor Van de Beek. Volgens het dagblad gaat vicevoorzitter Ed Woodward, die een goede band heeft met Ajax-directeur Edwin van der Sar, proberen om de transfersom richting de veertig miljoen euro te krijgen. De vraag is of Ajax, coronacrisis of niet, daar genoegen mee zal nemen, omdat een dergelijk bedrag minimaal tien miljoen euro van de oorspronkelijke vraagprijs is verwijderd.

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
7
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties