Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kamp-Heitinga haalt keihard uit naar 'schofterige' werkwijze Mislintat

Laatste update:

Jansen zegt in een uitgebreid interview met De Telegraaf dat Mislintat vanaf dag één van Heitinga afwilde. "Mislintat loopt sinds 11 april rond op De Toekomst en heeft sindsdien drie keer een deel van de training van John bezocht. Nooit was hij bij een voor- of nabespreking, nooit heeft hij naar de visie van John gevraagd, nooit heeft hij met de trainer gespard over de speelwijze of de opstelling en nooit heeft hij uitgebreid met hem gesproken", somt de belangenbehartiger op. "Tot donderdag toen hij Heitinga kon vertellen dat hij kon opdonderen. Mislintat had het over een respectvol en professioneel onderhoud. Maar ik weet wel beter. Het was heel vervelend."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Mislintat gaat volgens Jansen bewust voorbij aan de prestaties die door Heitinga in de afgelopen maanden zijn geleverd na het ontslag van Alfred Schreuder. "John kwam binnen na zeven Eredivisie-wedstrijden zonder zege. Zeven! Sommige spelers spraken niet eens meer met elkaar en de moraal was tot onder nul gezakt. Hij heeft de energie teruggebracht en is vanuit de Ajax-gedachte gaan herstructureren." De zaakwaarnemer zegt het niet graag, maar in zijn optiek is de houding van Ajax jegens Heitinga 'schofterig' te noemen.

Bepaling in contract Heitinga
"Maar zo is Heitinga wél behandeld: schofterig. We hebben een contract opgesteld, waarin staat dat hij de komende twee seizoenen minimaal assistent bij het eerste zou worden. Wie er ook als hoofdcoach zou worden aangesteld. Het dna van de club moest door hem worden bewaakt en daar waren de directie, rvc en Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar het roerend mee eens." Met de komst van Mislintat verdween de bepaling in het contract naar de achtergrond. "Als hij begin april tegen John had gezegd: 'beste jongen, er komt een nieuwe hoofdtrainer en jij gaat hem assisteren', dan was er niks aan de hand geweest en had John hem nog een hand gegeven ook. John was bereid een stap terug te doen."

"Nu heeft Mislintat een kind van de club tot na de competitie laten bungelen, terwijl John meerdere keren bij de directie om eerdere duidelijkheid heeft gevraagd", vervolgt Jansen zijn analyse over de in zijn ogen verkeerde werkwijze van de technisch directeur. "En dan zegt-ie met droge ogen dat Ajax Heitinga gaat helpen. Ja, naar de klote. Welke vervangende functie gaan ze hem aanbieden? Algemeen directeur of hoofd opleidingen? Daar is hij niet geschikt voor en die ambitie heeft hij helemaal niet. Door één man, die wordt gesteund door chief sports officer Maurits Hendriks, loopt John volkomen onnodig een enorme carrièrebeschadiging op. John lag zogenaamd op poleposition. Laat me niet lachen", besluit de woedende Jansen.

Meer nieuws

FC Volendam heeft door bijzondere constructie baat bij verlies tegen FC Twente
4
Guido Albers: 'Men zegt dat hij weg wil bij Ajax, maar dat is onzin'
0
Ancelotti kopieert iconische foto en doet dansje op titelfeest Real Madrid
4
Live meepraten in de Eredivisie: FC Twente - FC Volendam
5
Live meepraten in de Eredivisie: Go Ahead Eagles - AZ
3
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - Feyenoord
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties