Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kamp-Icardi weigert voorstel en onthult interesse Real Madrid en Barcelona

Laatste update:

"Momenteel is een deal ver te zoeken. We zijn nog ver verwijderd van een akkoord met Inter. De cijfers die je in de Italiaanse media hoort, kloppen niet. Tot nu toe hebben we nog geen goede aanbieding gehad van Inter", aldus Nara, die niet uitsluit dat er in de toekomst alsnog een overeenstemming wordt bereikt met de clubleiding.

"We sluiten een akkoord in een later stadium niet uit, maar voor nu, zoals ik al zei, zijn we er ver van verwijderd. Het is niet logisch dat Mauro gaat verlengen met hetzelfde salaris die hij nu ontvangt. Wij vinden dat Mauro van een superieur niveau is. Er zijn grote clubs die interesse in Mauro hebben. We hebben een goede relatie met de twee grootste clubs in Spanje (Real Madrid en Barcelona, red.)."

"Die clubs zijn erg geïnteresseerd in Mauro, net als een club in Frankrijk en een club in Engeland", besluit Nara. La Gazzetta dello Sport meldde eerder dat Icardi en Nara een salaris van acht miljoen euro per seizoen eisen. Inter wil graag verlengen met de aanvaller tot de zomer van 2023, waarbij ook zijn ontsnappingsclausule van 110 miljoen euro moet worden verhoogd.

Verwacht jij dat Mauro Icardi deze zomer gaat verkassen?

Meer nieuws

Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
3
Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
18
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
14
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties