Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kamp-Senesi vindt de handelswijze van Feyenoord 'typisch Nederlands'

Laatste update:

Aan interesse is er geen gebrek volgens Caravello. "Marcos is een sterke speler en een Argentijns international. Het grootste obstakel blijft echter zijn prijskaartje, want het is nooit makkelijk om een deal te sluiten met een Nederlandse club. Senesi is een speler waar veel teams interesse in hebben, maar uiteindelijk komt er niets van terecht. Dat is omdat de clubs hem niet willen of kunnen betalen, óf omdat Feyenoord hem niet wil verkopen."

De afgelopen maanden zijn er verschillende clubs in verband gebracht met Senesi. Onder andere Sevilla en een aantal Italiaanse clubs. Ook Newcastle United wordt inmiddels steeds vaker genoemd. Logisch, zo zegt Caravello. "Die geruchten verbazen me niet, zeker gezien de marktwaarde van de speler. Als Engelse clubs hem willen binnenhalen, zal dat ze ook lukken. Ze kunnen meer voor hem betalen dan clubs uit andere competities." La Gazetta dello Sport schrijft woensdag dat Feyenoord Napoli een prijskaartje van 20 miljoen euro heeft voorgehouden. De Italiaanse club ziet in Senesi een goede opvolger voor Kalidou Koulibaly, die steeds vaker wordt genoemd bij Juventus en Chelsea.

Senesi kwam in de zomer van 2019 naar Feyenoord toe. De Rotterdammers betaalden zo'n 7 miljoen euro aan het Argentijnse San Lorenzo, dat een flink doorverkooppercentage schijnt te hebben. Sindsdien speelde de linkspoot 116 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij 9 keer scoorde en 7 assists gaf. Senesi groeide in De Kuip uit tot een van de steunpilaren van het elftal. Begin juni debuteerde hij voor het nationale elftal van Argentinië tegen Estland (5-0 winst). Senesi had vanwege zijn Italiaanse paspoort ook voor Italië kunnen spelen, maar wimpelde die interesse af met een definitieve keuze voor La Albiceleste.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties