Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kampioen Leicester City zet weer laag in: 'Eerste doel is niet degraderen'

Laatste update:

Vorig seizoen sprong Leicester City, naarmate er meer punten gehaald werden, continu over naar een nieuwe doelstelling. Dat is ook voor komend seizoen het idee. "We mikken op veertig punten, zodat we niet degraderen", begint Ranieri in La Gazzetta dello Sport. "Als we dat aantal hebben, willen we bij de eerste tien komen. Daarna gaan we voor kwalificatie voor de Europa League, daarna gaan we voor een plek bij de eerste vier. Misschien is er zelfs een prijs mogelijk, want we spelen om vijf prijzen: de Supercup, de competitie, de FA Cup, de Capital One Cup en de Champions League."

"De Champions League wordt een fascinerend avontuur, maar het kost ook erg veel energie. We moeten onze krachten verdelen en we moeten zorgen dat we snel herstellen. Misschien verliezen we wat meer dan vorig seizoen en daar zal onze echte kracht gemeten zal worden", besluit de Italiaan.

Denk je dat Leicester City opnieuw mee gaat doen om de prijzen?

Meer nieuws

Holstein Kiel schrijft historie met eerste promotie naar de Bundesliga ooit
0
Memphis Depay keert na 4e spierblessure dit seizoen terug in selectie Atlético
6
Ajax-fans zetten walgelijke spreekkoren in tijdens kampioensduel met AZ O18
98
Voetbalfans belagen pro-Palestijnse activisten met vuurwerk in Amsterdam
7
Chelsea kruipt door het oog van de naald met uiterst belangrijke late zege
6
Borussia Dortmund levert absolute wanprestatie en verliest dik na blunders
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties