Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kampioen' NEC jaagt op all-time record: 'Dat moeten we nastreven'

Laatste update:

Aanvoerder Rens van Eijden kijkt nu al reikhalzend uit naar het moment dat de club zich zeker stelt van een terugkeer op het hoogste niveau. "We willen de schaal zo snel mogelijk veiligstellen", zegt hij in De Telegraaf. "Dat is voor ons heel belangrijk." Hij wijst op het gat waarin de club zou vallen als er niet binnen een jaar promotie zou worden bewerkstelligd. "Dat kan nu niet meer misgaan."

NEC speelt nu vooral voor het puntenrecord van 96, dat ooit werd neergezet door RKC in het seizoen 1987/88. "We kunnen dit seizoen tot 104 punten komen. Dat zal niet makkelijk zijn, want dan moeten alle resterende wedstrijden gewonnen worden. Maar dat moeten we nastreven", aldus Van Eijden. NEC gaat vrijdagavond op bezoek bij MVV Maastricht.

-
NEC wordt vrijdag al kampioen

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties