Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kan Jeremie Frimpong basisplaats vergeten bij Oranje? Valentijn Driessen: 'Hij zakt ver terug'

Laatste update:

Bondscoach Ronald Koeman koos in het openingsduel met Polen voor Xavi Simons als rechtsbuiten, maar dat pakte niet uit zoals gewenst. De buitenspeler van RB Leipzig legde wel veel energie in de wedstrijd, maar was ongelukkig in zijn acties.

Malen is een andere optie voor die positie, net als Jeremie Frimpong. Laatstgenoemde maakte indruk in de oefeninterlands voorafgaand aan het EK, maar valt op de training tegen, zo merkt Driessen op in de podcast Kick-Off.

"Ik zou voor Malen gaan", aldus de chef voetbal. "Die maakt echt indruk op de training. Frimpong zakt juist een beetje terug. Op de trainingen die wij hebben bezocht maakt hij niet de indruk zoals hij in de wedstrijden heeft gedaan."

Driessen verwacht dat Malen snel meer minuten gaat maken in Oranje. "Als hij niet in de basis staat, komt hij er wel in als invaller. Het is een goede speler en hij staat op een positie (rechtsbuiten, red.) die het meest omstreden is."

Malen schuift woensdag samen met Stefan de Vrij aan voor een persmoment van Oranje. Dit zal rond 16:50 uur zijn. Aansluitend is er een besloten training.

Donderdag is alleen het eerste kwartier van de training open voor de media. In de avond (19:45 uur) schuift Koeman samen met een speler aan voor de persconferentie. Welke speler dat is, is nog niet bekend.

Wie zie jij het liefst als rechtsbuiten in Oranje?

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
44
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
3
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
1
Programma, uitslagen en standen van het EK: zes kwartfinalisten bekend
10
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
190
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties