Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kane beslist Londense derby in voordeel van Tottenham

Laatste update:

Tottenham en Arsenal wisten het publiek op Wembley in de eerste helft nauwelijks te vermaken. In de eerste twintig minuten haalden de ploegen een hoog tempo, maar dat zakte daarna in en de kansen waren op één hand te tellen. Petr Cech moest plat nadat Shkodran Mustafi een gevaarlijke voorzet richting zijn eigen doel had gewerkt en Kane kopte over na een mooie indraaiende voorzet van Christian Eriksen. Tottenham had meer balbezit dan de bezoekers, maar deed daar over het algemeen niet heel veel mee.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Harry Kane in de recente derby's tegen Arsenal:

🗓️ Wedstrijden: 7
⚽ Doelpunten: 7

🔥 KING KANE

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 10 februari 2018

De meegereisde supporters van Arsenal dachten na twaalf minuten dat hun favoriete ploeg op voorsprong zou komen: Jack Wilshere stuurde Pierre-Emerick Aubameyang met een splijtende pass weg, maar de recordaankoop uit Gabon werd teruggefloten vanwege buitenspel. Arsenal probeerde in het vervolg van het eerste bedrijf wel aanvallen in elkaar te knutselen, maar kon het Hugo Lloris nooit moeilijk maken. In de tweede helft was er al gauw meer spektakel te beleven, want na vier minuten viel de 1-0.

Kane torende na een voorzet van Ben Davies boven zijn bewakers uit en liet Cech kansloos met een kopbal. De international maakte zijn zevende doelpunt in zijn zevende Premier League-derby tegen de Londense buurman. Voor Cech betekende het een negatief record, want nog nooit kreeg hij in negen competitiewedstrijden op rij een treffer om de oren. De Tsjechische goalie mocht vervolgens van geluk spreken dat de achterstand niet verder opliep. Na 52 minuten was Kane dicht bij de 2-0, maar de spits kopte dit keer naast.

Arsenal kwam niet in de buurt van het doel van Lloris en moest het spel ondergaan. Arsène Wenger greep in en bracht Alexandre Lacazette en Alex Iwobi binnen de lijnen en na 68 minuten werd Lloris dan eindelijk een keer op de proef gesteld. De matig spelende Wilshere probeerde het van ver, maar Lloris redde knap. Heung-Min Son, Dele Alli, Kieran Trippier en Érik Lamela lieten vervolgens mogelijkheden liggen en door de minimale marge bleef het spannend, maar Arsenal kwam niet verder dan twee kansen voor Lacazette en ging dan ook met 1-0 onderuit. Het is de achtste nederlaag van het seizoen voor the Gunners.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
1
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
11
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties