Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kane was zo emotioneel, hij zou eenzelfde carrière als Totti kunnen hebben'

Laatste update:

De 24-jarige aanvaller blijkt een groot bewonderaar van Francesco Totti, die vorig seizoen na ruim twintig jaar de clubkleuren van AS Roma te hebben verdedigd een punt zette achter zijn carrière. "Kane was zo emotioneel toen hij de laatste wedstrijd van Totti zag", wordt de manager van Tottenham geciteerd door ESPN. "Totti heeft gedurende zijn loopbaan slechts voor één club gespeeld en Harry was dan ook erg emotioneel."

Kane is zelf afkomstig uit de jeugdopleiding van Tottenham en speelde, enkele verhuurbeurten uitgezonderd, nooit voor een andere club. "Harry zou eenzelfde carrière als Totti kunnen hebben", stelt Pochettino. "Het belangrijkste is dat hij gelukkig is bij Tottenham, maar wie weet wat er ons morgen te wachten staat? We moeten gewoon genieten van het heden. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding en identificeert zichzelf met de club."

Zie jij Harry Kane de rest van zijn carrière voor Tottenham Hotspur spelen?

Meer nieuws

Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
9
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
52
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties