Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kane wordt bij terugkeer in Premier League hard aangepakt met spreekkoren

Laatste update:

Kane had eerder in de kwartfinale al raak geschoten vanaf de strafschopstip en zette Engeland daarmee niet alleen naast Frankrijk, maar evenaarde ook topscorer aller tijden Rooney met 53 goals. Collega-spits Olivier Giroud zette zijn land een kwartier voor tijd op 2-1, waardoor er enorme druk stond op Kanes tweede pingel, zes minuten voor tijd. De 29-jarige spits schoot huizenhoog over, en verzuimde daarmee zijn ploeg een verlenging te bezorgen. Waar enkele tabloids en oud-spelers, waaronder Wayne Rooney, hun steun uitspraken voor de gedesillusioneerde spits, zijn de fans in de Premier League een stuk minder empathisch.

Meer: Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland | Micky van de Ven bekroont prachtig debuutjaar bij Tottenham Hotspur met prijs

"Kane, you've let you country down", zo klonk het maandagmiddag vanaf de tribunes in Brentford. Op de persconferentie na afloop wilde manager Antonio Conte de leuzen uit het publiek niet te veel aandacht geven. "De fans waren bang voor hem. Het is normaal dat fans van de tegenpartij een speler uit de wedstrijd wil halen." De Italiaan hoopt niet dat het penaltymoment Kane zal achtervolgen. "Topspelers die mentaal sterk zijn, kunnen een negatieve gebeurtenis een plek geven en doorgaan. Harry is een goed persoon en een goede speler."

Brentford en Tottenham Hotspur troffen elkaar op Boxing Day en openden de wedstrijddag met een waar spektakelstuk. Het team van Thomas Frank was lang heer en meester in het eigen Gtech Community Stadium, maar liet de ploeg van Conte terugkomen tot 2-2. Kane gaf het startschot voor de comeback en kroonde zich daarmee tot topscorer aller tijden van Boxing Day. Ook wist hij nu tegen elke Premier League-tegenstander waartegen hij speelde te scoren. In de slotfase verzuimde de spits van the Spurs overigens nog wel een goede kans op de 2-3.

Premier League
Brentford
2 - 2
Tottenham Hotspur

Meer nieuws

Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
0
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7
FC Volendam haalt duo Dingsdag en Simons uit elkaar: 1 trainer vertrekt
0
Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: 'Ik denk dat hij beter bij Ajax past'
11
'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
7
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties