Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kans dat gesprekken over Sánchez worden afgekapt, is vele malen groter'

Laatste update:

Volgens de donderdageditie van De Telegraaf zijn Ajax en Tottenham woensdag geen millimeter nader tot elkaar gekomen. De Amsterdammers verlangen vijftig miljoen euro voor de verdediger, voor wie de de Premier League-club maximaal veertig miljoen wil betalen. De komende uren kan de deal theoretisch alsnog in een stroomversnelling komen, maar volgens het dagblad is de kans dat de onderhandelingen (al dan niet tijdelijk) worden afgekapt 'vele malen groter'.

Keizer vond niet dat Sánchez zijn medespelers tegen Heracles Almelo in de steek liet. "Ik verwijt hem niks, nee", zo verzekerde de oefenmeester in aanloop naar het eerste duel met Rosenborg BK. "Ik kan me wel voorstellen in welke situatie hij zit. De spelersgroep en technische staf vinden Davinson een prima speler en we hopen dat hij blijft."

-
Marcel Keizer doet er goed aan om Davinson Sánchez in de basis op te stellen

Meer nieuws

Arbitrale blunder: gelijkmaker van De Ligt tegen Real Madrid onterecht afgekeurd
0
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
236
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
35
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
16
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties