Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kans is zeer groot' dat PSV 6 miljoen neertelt voor man van 381 speelminuten

Laatste update:

"Die kans acht ik zeer groot, ondanks zijn nog geringe speeltijd. De optie van om en nabij de zes miljoen euro die dan moet worden overgemaakt aan Bayern München, is te overzien. Er zijn al contractuele afspraken gemaakt over een vervolg in Eindhoven, al is dat inmiddels vrij gebruikelijk bij dit soort huurtransfers", stelt Jongmans in een Q&A op de website van De Telegraaf. Hij neemt daarbij in ogenschouw dat Jorrit Hendrix in het bezit is van een aflopend contract en Marco van Ginkel tot het einde van het seizoen gehuurd is van Chelsea.

"Binnen de club is men tot nu toe erg tevreden over de ontwikkeling van Fein. Dat hij kan voetballen, heeft iedereen inmiddels wel kunnen zien tijdens de (korte) momenten dat hij in actie kwam. In verdedigend opzicht zal hij wel nog volwassen moeten worden", geeft de journalist van De Telegraaf te kennen. Door Bayern opgeleide Fein, die eerder verhuurd aan Jahn Regensburg en Hamburger SV, speelde voorlopig 381 minuten, verspreid over 12 wedstrijden. Trainer Roger Schmidt ruimde voorlopig twee keer een basisplaats in voor Fein.

"Met het huidige blok Pablo Rosario/Ibrahim Sangaré, heeft hij in dat opzicht in ieder geval mooie voorbeelden", concludeert Jongmans. "Daarbij is hij wel het 'andere type' voor die posities, dat een selectie weer rijker maakt qua opties. Een dergelijke koopoptie wordt wel altijd pas richting de uiterste datum die eraan vast hangt gelicht, vanwege een eventueel blessurerisico bijvoorbeeld in de maanden ervoor."

Jongmans krijgt tevens een vraag over het aflopende contract van Van Ginkel bij Chelsea. The Blues hebben een optie om die verbintenis van de middenvelder, die bijna weer fit is na tweeënhalf jaar met een knieblessure te hebben gekampt, met een jaar te verlengen. "Je kunt er bijna van uitgaan dat deze gelicht zal worden, zeker wanneer Van Ginkel dit seizoen nog van waarde zal zijn voor PSV. Dat zal ook bepalen of en hoe PSV een verdere toekomst met de middenvelder aangaat. Of kán gaan."

Moet PSV de optie tot koop op Adrian Fein lichten?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties