Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kansen Feyenoord en Ajax op zege in Klassieker vrijwel volledig in balans'

Laatste update:

De afgelopen dagen kon er op onze frontpage gereageerd worden op de poll 'Hoe eindigt de Klassieker van zondag?' In totaal brachten ruim 15.000 bezoekers hun stem uit en volgens de uitslag zijn de Rotterdammers en de Amsterdammers vrijwel volledig in balans. 46 procent van de stemmers gaat ervan uit dat Feyenoord wint, waarbij 28 procent rekent op een nipte overwinning en 18 procent een ruime zege verwacht.

Van de bezoekers die hebben deelgenomen aan de poll is echter ook 44 procent ervan overtuigd dat de gasten uit de hoofdstad de drie punten pakken. Een kwart van de stemmen gaat naar een bescheiden Amsterdamse zege, 19 procent gelooft in een ruime overwinning voor het team van trainer Frank de Boer. Slechts één op de tien stemmers verwacht dat de beide elftallen elkaar zondag in De Kuip daadwerkelijk in evenwicht zullen houden.

De resultaten uit het verleden komen overeen met de verwachting van de bezoekers van Voetbalzone; de afgelopen keren dat Feyenoord en Ajax elkaar troffen waren er verschillende winnaars. De Rotterdammers waren in januari van dit jaar in eigen huis met 4-2 te sterk, terwijl de eerste ontmoeting vorig seizoen in Amsterdam in 1-1 eindigde. De keer daarvoor, in januari 2011, won Ajax thuis met 2-0.

-

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
10
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties