Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kansen missend Twente lijkt Europees voetbal te kunnen vergeten

Laatste update:

Robbin Ruiter werd gekozen tot man van de wedstrijd en dat was een logische keuze. De doelman van Utrecht moest constant bij de les zijn en had enkele geweldige reddingen in huis, waardoor de thuisploeg op de been bleef. Dat de ploeg van Rob Alflen wist te winnen van Twente, mocht een klein wonder genoemd worden. Utrecht kreeg weliswaar zelf ook wel wat mogelijkheden; de beste kansen waren toch echt voor Twente. Youness Mokhtar kwam in de eerste helft het dichtst bij een goal, maar zijn schot belandde op de paal. Luc Castaignos kon de rebound binnen schieten, maar Kai Heerings stond op de doellijn opgesteld en voorkwam de openingstreffer.

Hakim Ziyech werd in de eerste helft ook nog gevaarlijk, maar Twente en Utrecht gingen in evenwicht aan de thee. Tien minuten na de onderbreking kwam Utrecht op voorsprong, door alweer de achtste competitietreffer van winteraanwinst Haller. De Fransman was trefzeker na een corner en had kort hierna ook direct de marge kunnen verdubbelen, maar nu stuitte hij op Nick Marsman. Twente zette de jacht op de gelijkmaker in en kreeg voldoende kansen, maar de 1-1 wilde maar niet vallen. Weer werd de paal geraakt: ditmaal trof Felipe Gutiérrez het aluminium.

Ziyech, Andres Bjelland, Castaignos en Torgeir Börven vonden Ruiter op hun pad, terwijl Mark van der Maarel nog een inzet van de doellijn weghaalde. Het werd dus nog behoorlijk spannend voor Utrecht, maar de Domstedelingen hielden de voorsprong met pijn en moeite vast. Utrecht komt nu op 36 punten terecht; NAC Breda, dat onder de degradatiestreep staat, heeft er 28. Met nog drie speelronden te gaan lijkt het er niet op dat NAC Utrecht nog zal gaan inhalen.

Eredivisie
FC Utrecht
1 - 0
FC Twente
FC Twente verdiende het om te winnen

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
13
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
37
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
19
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
6
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties