Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kansenmissend AZ verlengt fraaie reeks tegen Heracles

Laatste update:

Heracles mocht van geluk spreken dat het bij rust slechts met 2-0 achter stond. De eerste tien minuten waren nog voorzichtig, maar hierna mocht AZ vrijelijk combineren. Na de eerste pogingen was de eerste honderdprocentkans voor Altidore; hij liep na een pass van Maarten Martens weg bij zijn directe tegenstander en stiftte van dichtbij over. Na een kopkans van Everton namens de bezoekers had AZ opnieuw móeten scoren; Martens gaf een steekpass op Erik Falkenburg, die doelman Remko Pasveer omspeelde, maar op de paal mikte.

Na zestien minuten was het wél raak voor de Alkmaarders; Altidore combineerde met Roy Beerens en was zelf het eindstation van de aanval: 1-0. De Amerikaan tekende zo voor de vijfhonderdste treffer in het AFAS Stadion. Heracles, dat al twaalf uitduels niet 'de nul' hield, liet zich voorin echter niet helemaal onbetuigd. Esteban hield een fraaie vrije trap van Lerin Duarte uit de hoek en Ben Rienstra kopte op de lat. Na de drinkpauze sloeg AZ echter toe middels een heerlijk zaalvoetbaldoelpunt over vier schijven.

Altidore kaatste op Adam Maher, die op zijn beurt combineerde met Beerens. Laatstgenoemde legde breed op Martens, die simpel kon intikken: 2-0. Na een kans voor Maher temporiseerde AZ even, maar al snel zorgde de ploeg van Gertjan Verbeek weer voor doelgevaar. Beerens snelde weg over rechts, maar Falkenburg presteerde het onmogelijke door de bal naast te schuiven. AZ verzuimde om de score flink op te voeren, want even later trof Beerens na een snelle Alkmaarse uitbraak het zijnet. Namens Heracles ondernam Everton de tweede serieuze doelpoging voor de rust.

Peter Bosz moet zijn manschappen in de pauze vermanend hebben toegesproken, want Heracles stond na rust veel beter dan ervoor. AZ kwam er behoudens een gevaarlijke voorzet niet meer door, werd slordig en hanteerde een duidelijk lager tempo. Altidore vuurde nog wel op de vuisten van Pasveer, maar Heracles deed tien minuten voor tijd nog wat terug; Luis Pedro's doelpunt werd vanwege buitenspel nog afgekeurd, maar drie minuten voor tijd kopte Armenteros op aangeven van Pedro de aansluitingstreffer binnen. De slotfase kwam AZ onder toeziend oog van bondscoach Louis van Gaal zonder verdere kleurscheuren door. Sterker, Altidore schoot in de tweede minuut van de blessuretijd zijn vierde seizoenstreffer binnen: 3-1.

-
Zie je AZ dit seizoen als een serieuze titelkandidaat?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
5
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties