Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Kapsalon met shoarmavlees stond aan basis van ontslag Van Bommel'

Laatste update:

Van Bommel werd vorige maand ontslagen, maar zijn vertrek heeft nog niet tot een ommekeer geleid. Onder opvolger Ernest Faber blijft de sportieve crisis voortduren. PSV ging het nieuwe kalenderjaar van start met een 1-1 gelijkspel bij VVV-Venlo en een 2-0 nederlaag bij NAC Breda in de TOTO KNVB Beker op donderdagavond. "Nu eten ze ongetwijfeld weer volgens de wetten van de diëtiste en verliezen ze met 2-0 van NAC", verzucht Derksen. "Eigenlijk heeft Toon Gerbrands zichzelf in zijn hemd gezet door Van Bommel weg te sturen. Het was onterecht, maar hij vond blijkbaar dat hij als directeur iets moest doen."

Volgens Derksen schrok Gerbrands van wat hij aantrof bij PSV. Van Bommel liet zijn spelers hun eigen voeding bepalen, zo klinkt het. "Toon is opgegroeid in de volleybalwereld, die zijn eigen wetten kent. Hij heeft zichzelf wijsgemaakt dat volleybal topsport is, en dat het de wetten van de topsport zijn. Maar wij noemen volleybal een spelletje. Bij Engelse clubs mogen spelers voor een wedstrijd opstaan wanneer ze willen, ontbijten wanneer ze willen en eten wat ze willen. Van Bommel is ook met die grote jongens opgegroeid en heeft bij PSV gezegd dat de spelers mogen eten wanneer ze willen eten, en bestellen wat ze willen bestellen."

"De directie is een keer binnengelopen terwijl de één een kapsalon met vet shoarmavlees at en de ander een pizza. Daar heeft de directie uit geconcludeerd dat Van Bommel de teamdiscipline niet gehandhaafd heeft, en op basis daarvan is hij weggestuurd. Maar dat zijn natuurlijk van die wetten die nergens op slaan. Ze vonden het heel stuitend. Maar het gaat er natuurlijk om hoe ze op zondag spelen", benadrukt Derksen. Hij vraagt zich af of Gerbrands nog wel de juiste man is voor PSV. "Hij had ook kunnen zeggen dat hij de trainer heeft aangesteld en dat hij dus heeft gefaald."

Als het verhaal van Johan Derksen klopt, dan...

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties