Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Karim Benzema goud waard voor Ittihad Club met assist en heerlijke treffer

Laatste update:

Benzema werd deze zomer transfervrij overgenomen van Real Madrid. In het King Fahd International Stadium maakte de Ballon d'Or-houder zijn eerste officiële minuten in dienst van zijn Saudische werkgever. De wedstrijd begon weinig veelbelovend, daar het Tunesische Espérance in de 24ste minuut de leiding pakte via Oussema Bouguerra. Tien minuten voor rust trok Ittihad Club de stand echter alweer gelijk. Benzema kapte zich goed vrij aan de linkerkant van de zestien en had een scherpe voorzet in huis op Hamdallah, die overtuigend binnenkopte.

De winnende treffer viel tien minuten ná rust. Benzema kreeg andermaal te veel ruimte op links, zette zijn vizier op scherp en haalde doeltreffend uit in de verre hoek: 1-2. Ittihad Club begint zodoende uitstekend aan zijn avontuur in de Arab Club Champions Cup. De Saudi's hebben drie punten na één wedstrijd, net als poulegenoot Al Shorta uit Iraq. Op zondag 30 juli komt Ittihad weer in actie. Dan is het Tunesische CS Sfaxien de tegenstander.

Arab Club Champions Cup
ES Tunis
1 - 2
Ittihad Club

Meer nieuws

Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
2
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
15
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
5
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
2
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
28
Mohamed Ihattaren staat weer op voetbalveld en heeft totaal nieuw kapsel
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties