Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim Benzema komt op eenzame hoogte bij winnend Real Madrid

Laatste update:

Zowel Eibar als Real Madrid was verantwoordelijk voor een heerlijke eerste helft in Ipurua. Het team van Zidane ging sterk van start en had na twaalf minuten spelen reeds een dubbele voorsprong te pakken. Benzema opende na zes minuten spelen de score in Baskenland: na een heerlijke pass van Rodrygo beschermde hij de bal goed ten opzichte van Pedro Bigas en werkte hij de bal met een stuit achter doelman Marko Dmitrovic: 0-1.

Luka Modric, mogelijk de beste man op het veld in de eerste 45 minuten, zorgde voor de 0-2 toen hij een perfecte pass van Benzema hoog achter Dmitrovic schoot. Ondanks de slechte start liet Eibar zich niet onbetuigd, kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en dankzij een schitterende treffer in de 27e minuut werd de nadelige marge verkleind. Thibaut Courtois was kansloos op een krullend schot van Kike García vanaf een meter of achttien in de rechterkruising: 1-2. In het restant van de eerste helft lieten Eibar en Real Madrid na om enkele goede kansen te verzilveren.

In de tweede helft leed Real Madrid bij tijd en wijle opvallend veel balverlies op het middenveld en dat stelde Eibar in staat om goed tegenstand te bieden. Het was veelzeggend dat Dmitrovic pas in de 67e minuut aan het werk werd gezet toen hij subliem reageerde op een schot van Rodrygo. De meeste gevaarlijke momenten in de eerste twintig minuten van de tweede helft vonden rondom het doelgebied van de Koninklijke plaats.

WERELDS! ?? Met deze weergaloze actie voorkomt Sergio Ramos puntverlies voor Real Madrid C.F.! ??????

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 20 december 2020

Hoewel het team van Zidane minder fris op het veld stond dan voor rust en de vermoeidheid toesloeg, stond het over de streep trekken van drie punten boven alles. Real Madrid verdedigde goed en had ook de VAR aan zijn zijde toen een vermeende handsbal van Sergio Ramos niet met een strafschop werd bestraft. In de slotminuten tekende Lucas Vázquez op aangeven van Benzema voor de eindstand: 1-3. Even daarvoor verrichtte Ramos nog wel een cruciale ingreep toen Bigas de 2-2 leek te gaan maken.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties