Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim Benzema verlost Real Madrid in blessuretijd met prachtige uithaal

Laatste update:

Zinédine Zidane voerde vier wijzigingen door ten opzichte van de wedstrijd tegen Atlético Madrid (1-1) van zondag. De meest opvallende was de entree van Sergio Ramos: de verdediger is hersteld van zijn meniscusblessure en stond voor het eerst sinds 14 januari op het veld. Verder maakten Federico Valverde, Isco en Vinícus Júnior hun rentree, waardoor Luka Modric, Rodrygo en Marco Asensio naar de bank verdwenen.

De eerste helft ging vrij geruisloos voorbij. Real Madrid was de bovenliggende partij, maar creëerde eigenlijk maar één grote kans: Benzema wist een counter in minuut 36 niet te bekronen, toen hij na voorbereidend werk van Vinícius naast schoot vanuit een kansrijke positie. Het eerste gevaar van Elche volgde enkele minuten later. Thibaut Courtois moest zich strekken om de bal uit het strafschopgebied te tikken in een hachelijke situatie. In de blessuretijd kwam Casemiro aan de overzijde en teenlengte tekort om een schot van Valverde en beslissende tik mee te geven.

Ook na de pauze duurde het even voordat er serieuze kansen waren. Na iets minder dan een uur dook Guido Carrillo op voor Courtois, die zijn hand nog net tegen diens schot aan kreeg. Maar kort daarna ontsnapte Dani Calvo uit de rug van Raphaël Varane na een corner van Tete Morente en kopte hij raak via de onderkant van de lat: 0-1. Zeventien minuten voor tijd kwam Real Madrid langszij, toen Luka Modric mede-invaller Karim Benzema met een scherpe voorzet in staat stelde om van dichtbij raak te koppen. Een kopbal van Casemiro zeilde daarna over en doelman Édgar Badía keerde een schot van Nacho Fernández, waardoor een gelijkspel aanstaande leek. In de blessuretijd volleerde Benzema vanaf de rand van het zestienmetergebied echter op heerlijke wijze raak, nadat Casemiro de bal teruglegde: 1-2.

-

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
2
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
13
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
3
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
15
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties