Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim El Dramatisch

Laatste update:

De anderhalf jaar dat El Ahmadi tot nu toe in De Kuip heeft gespeeld, heb ik hem namelijk drie, misschien vier écht goede wedstrijden zien spelen, met de bekerwedstrijd tegen PSV als meest recente voorbeeld. Dat zou nog niet zo'n groot probleem zijn als hij in de meeste andere wedstrijden een goed niveau haalt. En dat terwijl hij vijf miljoen euro heeft gekost. Hij is verdedigend niet zo slecht, maar ik zie een speler die in balbezit veel te lang dribbelt, moeilijk doet, en over het algemeen de snelheid uit de éigen aanval haalt, en dat kan de bedoeling toch niet zijn.

Hij heeft één sterk punt, en dat is dat hij nagenoeg altijd aanspeelbaar is - maar als je die bal dan weer inlevert, is het bijna een nadeel dat jij de ballen krijgt die misschien ook verder naar voren gespeeld hadden kunnen worden. Nog een punt van kritiek - ik heb in de wedstrijd tegen NEC geturfd (met het schrijven van dit stuk in het achterhoofd), en meer dan de helft van zijn passes ging naar achteren, en dat terwijl er vaak een aanvallende optie open was. Of dit een plan van Mario Been is, of dat het in El Ahmadi's hoofd zelf opkomt, durf ik niet te zeggen, maar onder Gertjan Verbeek en Leon Vlemmings ging het vorig jaar ook zo. En dat terwijl hem bij FC Twente nog zo'n mooie toekomst werd voorspeld.

Dus, wat is er dan precies gebeurd na die transfer? Heeft El Ahmadi last van 'Kuipvrees'? Denkt hij, zoals Hossam Ghaly deed, dat hij de Koning van het Nederlandse voetbal is? Nee, ik denk gewoon dat hij niet in het systeem past. Dat is niet erg, maar betekent wel dat Feyenoord wéér slecht gescout heeft. Van Persie heeft misschien wel gelijk, misschien is hij wel op zijn best in de Premier League. John Obi Mikel, ook een beperkte voetballer, kan bijvoorbeeld aardig mee bij Chelsea. Hetzelfde geldt voor Alexandre Song bij Arsenal. Misschien krijgt Feyenoord wel iemand zo gek om El Ahmadi voor een miljoentje of twee á drie op te halen.

Tot die dag zal ik me blijven ergeren aan elke verspilde bal, elk zwak schot en vooral aan de naam van El Ahmadi op het wedstrijdformulier, elke wedstrijd weer. Ik pleit voor Luigi Bruins, maar dat is stof voor een volgende keer.

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
4
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
40
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties