Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Karim zag een transfer wel zitten, maar ik zei dat het te vroeg was'

Laatste update:

Benzema had er destijds drie seizoenen op zitten in Lyon, maar zijn echte doorbraak moest nog volgen. In zijn eerste drie jaar was de aanvaller goed voor vijftig competitieduels, waarin hij slechts zesmaal trefzeker was. "Karim zag het wel zitten om te verkassen, maar ik heb hem en zijn entourage er toen van kunnen overtuigen dat het te vroeg was", blikt Houillier terug.

Nadat de overstap naar Engeland geen doorgang vond, begon Benzema aan de lopende band te scoren in de Ligue 1. Met 37 doelpunten in twee seizoenen speelde hij zichzelf in de kijker bij Real Madrid. "En daar tekende hij uiteindelijk", aldus Houllier, die ziet dat voetballers op steeds jongere leeftijd de overstap naar een grote club maken.

"Jonge spelers hunkeren naar geld en willen elke wedstrijd spelen. Het is lastig om ze ervan te overtuigen geduld te hebben. Soms begrijpt een speler het, maar in andere gevallen zegt zijn vader zijn baan op en beschouwt hij zijn zoon als marketingproduct. Dat is ingewikkeld", besluit de zeventigjarige Fransman, die in 2011 een punt achter zijn trainersloopbaan zette vanwege gezondheidsproblemen.

Meer nieuws

'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
0
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
21
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
3
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
4
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
55
Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties