Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Karius laat Liverpool achter zich en verkast voor miljoenen naar Turkije

Laatste update:

Karius speelde vorig seizoen een negatieve hoofdrol in de verloren Champions League-finale door twee keer ernstig in de fout te gaan, waardoor Real Madrid met 3-1 won. Na afloop kreeg Karius bakken kritiek over zich heen en de geruchten deden al snel de ronde dat Jürgen Klopp op zoek was naar verbetering in het doel. Alisson werd deze zomer voor een recordbedrag weggeplukt bij AS Roma, waardoor Karius in verband werd gebracht met een transfer.


De Duitser werd gelinkt aan verschillende clubs, maar Besiktas heeft dus zijn slag geslagen. Naar verluidt betaalt Besiktas 2,5 miljoen euro om Karius te huren. Als de doelman in de komende twee jaar tijdens minstens vijftig procent van de wedstrijden die de Zwarte Adelaars spelen in actie komt en Besiktas zich weet te plaatsen voor Europees voetbal, wordt de overstap automatisch permanent gemaakt voor nog eens acht miljoen extra.

Karius zal een nieuw eenjarig contract, met een optie voor nog een seizoen in het geval dat zijn transfer naar Besiktas niet definitief wordt, bij Liverpool ondertekenen om de deal door te laten gaan, aangezien zijn huidige verbintenis medio 2021 afloopt. De keeper stond in totaal 49 keer onder de lat stond bij de the Reds, met 47 tegengoals en 22 clean sheets als resultaat.

Een goede stap voor Loris Karius?

Meer nieuws

Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
0
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
1
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
15
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
8
Live meepraten in de Championship Play-Off-finale: Leeds United - Southampton
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties