Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Karsdorp: 'Die vergelijking is moeilijk, hij was een fantastische voetballer'

Laatste update:

"De eerste indrukken zijn alleen maar positief, maar het is zonde dat ik nu geblesseerd ben. Alleen de blessure en de taal zitten me in de weg", vertelt Karsdorp in gesprek met Il Messaggero. De Nederlander is onder de indruk van trainer Eusebio Di Francesco: "Ik heb met hem gesproken voordat ik bij de club kwam. Hij zorgde er meteen voor dat ik me hier thuis voelde. Hij houdt van voetbal en ik, met mijn offensieve spel, pas goed bij zijn visie."

Karsdorp verklapte bij aankomst in Rome dat zijn bijnaam de stoomtrein is. Dit roept warme herinneringen op bij de fans van Roma, want de geliefde voormalige rechtervleugelverdediger Cafú had als bijnaam Il Pendolino, alias de sneltrein. Men ziet de verdediger dan ook als de nieuwe Cafú. "Dat is moeilijk om die vergelijking te maken. Ik ben slechts 22 en Cafú was een fantastische voetballer. Wat ik wel zeker weet, is dat ik mijn uiterste best ga doen om zijn niveau te halen."

"Onder normale omstandigheden had ik het tegenovergestelde gezegd, dat mensen geweldige dingen van mij mogen verwachten. In dit geval zijn de omstandigheden anders: voor de eerste keer verlaat ik de club waar ik ben opgegroeid", aldus Karsdorp, die tot medio 2022 vastligt in de Italiaanse hoofdstad.

De ex-Feyenoorder is duidelijk over zijn ambities met de club: "Ik ben ervan overtuigd dat we de titel kunnen pakken, anders was ik hier niet en had ik niet getekend bij de club. We hebben een goed team, een hele goed coach en een geweldige technische staf. Alle randvoorwaarden zijn goed, maar we moeten bovenal geloven in onszelf. Ik geloof erin en ga mijn best doen, voor de volle honderdtwintig procent."

Denk jij dat AS Roma dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties