Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Karsdorp en Kluivert krijgen wegwijs: 'Een echte prof die erg hard werkt'

Laatste update:

"Justin is mijn kamergenoot tijdens het trainingskamp in de voorbereiding. We kunnen met elkaar praten in onze eigen taal en leren elkaar zo beter kennen. Kevin Strootman helpt ons allebei veel, omdat wij nog wat jonger zijn", zegt de verdediger vrijdag via de officiële kanalen van Roma. Karsdorp zegt veel te hebben aan de meer ervaren Strootman.

"Kevin is een echte prof die erg hard werkt tijdens de training en in het krachthonk. Hij heeft zelf ook blessures gehad, dus hij weet hoe je daarmee om moet gaan en wat je in de sportschool moet doen om weer helemaal fit te worden en te blijven", aldus de voormalig Feyenoorder, die zichzelf ziet als een nieuwe speler bij Roma, aangezien hij door blessureleed vorig seizoen slechts één competitieduel meespeelde.

"Ik moet alles nog laten zien. Het voordeel is wel dat ik de club inmiddels goed ken en ongeveer weet wat trainer Eusebio Di Francesco wil. Ik wil nu aan iedereen laten zien waar ik toe in staat ben en de club terugbetalen voor het vertrouwen dat ze in me gehouden hebben. Twee dingen zijn heel belangrijk: fit blijven en zo veel mogelijk wedstrijden spelen. Zoals ik me nu voel, moet dat haalbaar zijn."

Verwacht jij dat Rick Karsdorp een basisplaats veroverd bij AS Roma?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties