Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kashia tekent contract en gaat voor tien jaar bij Vitesse

Laatste update:

Vitesse kondigde eerder op de avond al 'belangrijk' nieuws aan en Kashia laat op de site van zijn werkgever weten verheugd te zijn met de nieuwe arbeidsovereenkomst: "Ik ben erg trots om nog veel langer deel uit te kunnen maken van Vitesse. Ik wil zo lang mogelijk spelen voor Vitesse en ook daarna blijf ik betrokken bij de club. Ik voel me erg goed in Arnhem."

"Het is een perfecte uitdaging en ik kan mijzelf volop blijven ontwikkelen", gaat de Georgiër verder. Hij volgt een cursus sportmanagement en kan in het verlengde daarvan dus na zijn loopbaan in een andere functie aan Vitesse verbonden blijven. Kashia speelt sinds 2010 bij Vitesse.

"We waren al een tijdje in gesprek met Guram. De intentie van beide kanten was vanaf minuut één om er samen uit te komen", zegt technisch directeur Mohammed Allach. "Guram kent de club, de omgeving en brengt met zijn kwaliteit en mentaliteit iets extra's. Wij zijn blij dat Guram zich herkent in de filosofie van de club en deel wil uitmaken van de toekomst."

Nieuws voor de supporters van Vitesse: Guram Kashia heeft bijgetekend tot medio 2020! #aanvoerder #arnhem #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Is Guram Kashia geschikt voor de top van Nederland, denk je?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
22
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
60
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties