Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kashia uitgegroeid tot boegbeeld in Arnhem: 'Ik denk in het geelzwart'

Laatste update:

Geregeld viert Kashia een doelpunt door het logo van zijn shirt te kussen. "Als iemand dat mag doen, ben ik het. Ik denk in geelzwart. Ik heb de club alles gegeven en de club heeft mij alles gegeven", zegt de verdediger tegen de Volkskrant. "Ik ben nooit een toptalent geweest. Mijn lijf en instelling zijn mijn wapens. Ik eet alleen nog gezond, zit zeven uur per week extra in het krachthonk en 's avonds ren ik na de wedstrijddagen door het stadscentrum van Arnhem van de ene brug naar de andere."

In zijn contract heeft Kashia laten opnemen dat hij na zijn loopbaan aan Vitesse verbonden zal blijven. Hij fungeert nu al als een soort trainer in Arnhem. "Kevin Diks wilde beter ingooien, Piet Velthuizen fitter worden en laatst vroeg ons grootste talent Mitchell van Bergen om hem te helpen bij zijn eerste aanname. Ik, de atechnische Kashia! Dan ga ik de hele nacht bedenken hoe we dat moeten doen. 's Ochtends vroeg ga ik met hem aan de slag. Dan groei ik. Ik help ze niet, ze helpen mij om me beter te voelen."

KNVB Beker
Sparta Rotterdam
1 - 2
Vitesse
Denk jij dat Vitesse de KNVB beker gaat winnen?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
14
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
8
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
4
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties