Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kasper Dolberg bezorgt Mark van Bommel en Antwerp eerste nederlaag

Laatste update:

Bij de thuisploeg stond PSV-target Zeno Debast 'gewoon' in de basis. Hij vormde het hart van de Anderlecht-verdediging samen met Jan Vertonghen. Daarnaast startten voormalig Eredivisionisten Dolberg en Anders Dreyer aan het duel bij de ploeg uit Brussel. Ook in basiself van Antwerp stonden twee spelers die voorheen in Nederland actief waren: Toby Alderweireld en Vincent Janssen. Onder meer Gyrano Kerk, Jurgen Ekkelenkamp en aanwinst Chidera Ejuke begonnen op de bank.

In de eerste helft ontbrak het aan echt grote kansen. Debast wist de bal niet vol te raken na een corner van Dreyer, een enigszins gevaarlijke lage voorzet van Antwerp-middenvelder Jacob Ondrejka kon worden weggewerkt en Moussa N'Diaye kopte de bal recht op doelman Jean Butez af. 0-0 leek derhalve de ruststand te worden, maar vlak voor het einde van de eerste helft kreeg Anderlecht plots een strafschop, na een overtreding van Alderweireld op N'Diaye. Dolberg benutte het buitenkansje feilloos: 1-0. Het was zijn eerste officiële treffer in dienst van zijn nieuwe werkgever.

Na een kwartier in de tweede helft werd de score bijna verdubbeld, toen Dreyer met een schuiver de binnenkant van de paal raakte. In de fase daarna ging Antwerp nadrukkelijker op jacht naar de 1-1, en het was daar meermaals dichtbij. Zo leek Janssen een voorzet van invaller Ekkelenkamp binnen te kunnen tikken, maar gooide rechtsback Killian Sardella zich ervoor. In de slotfase was Anderlecht-goalie Maxime Dupé belangrijk met reddingen op pogingen van Alderweireld en George Ilenikhena. Ekkelenkamp leek Antwerp vlak voor tijd tóch nog een punt te bezorgen door een kopbal van Alderweireld beslissend van richting te veranderen, maar hij bleek buitenspel te staan.

Jupiler Pro League
Anderlecht
1 - 0
Royal Antwerp FC

Meer nieuws

Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
4
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
84

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties