Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kasper Dolberg zou zijn verketterd als hij een rode kaart had gepakt'

Laatste update:

Huntelaar werd gehaald als pinchhitter en mentor voor Dolberg, terwijl Tadic tot vorig najaar helemaal niet in beeld was als spits. Het eergevoel van de voormalig international van het Nederlands elftal blijft ondanks zijn 35 jaar ongekend groot en Tadic is nu de nummer één spits voor de grote nationale en internationale wedstrijden. "Dan wordt het moeilijk voor Dolberg. Uit vorm en half bezwijkend onder de mentale druk geeft een 35-jarige dan toch nog een keertje extra gas om te zien wat er met Dolberg gebeurt."

"Wat Huntelaar als dikke dertiger presteert bij Ajax is natuurlijk niet vanzelfsprekend. Dolberg ziet dat natuurlijk ook. En waar Huntelaar altijd zonder druk van binnen- en buitenaf kan voetballen, alles wat hij speelt is meegenomen evenals ieder doelpunt, daar ligt alles wat Dolberg doet onder een vergrootglas." Kieft weet uit eigen ervaring dat je als voetballer kleiner en kleiner wordt, je alle vertrouwen verliest en dat deze situatie iedere minuut van de dag aan je vreet.

"Om stoïcijns te blijven onder de openlijke waardering van het publiek, trainers en medespelers voor je concurrent. Zeker als je zelf vooral wordt geconfronteerd met afkeuring. Die rode kaart bij FC Groningen wordt Huntelaar vergeven; Dolberg zou zijn verketterd." Ofschoon Ajax een opleidingsclub is, zijn dit de harde wetten van de topsport. "Of je nu 21 jaar bent of 35 jaar. Lever je niet, dan voor jou een ander. Zeker in de fase waarin Ajax verkeert met het uitzicht op drie hoofdprijzen. Dan is het: sorry, jammer, maar voor jou hebben we nu even geen tijd. We kunnen al anderhalf jaar niet op je rekenen."

-

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties