Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kazim accepteert Feyenoord-hiërarchie: 'Ik zou ook pissed-off zijn'

Laatste update:

Te Vrede benutte in de eerste wedstrijd van het seizoen, tegen Besiktas, een strafschop. In de return scoorde hij niet, maar vervolgens schreef hij doelpunten bij tegen ADO Den Haag, sc Heerenveen, Zorya Luhansk, FC Utrecht en weer Zorya. Ondanks dat hij daarna droog bleef staan tegen FC Twente en Willem II, slachtoffert Fred Rutten de aanvaller niet. Kazim-Richards vindt dat logisch van de trainer, zegt hij in Voetbal International.

"Mitchell is momenteel de spits van Feyenoord. Behalve tegen Willem II heeft hij in bijna elke wedstrijd gescoord. Dan zou ik ook pissed-off zijn als ik na één of twee duels zonder goals meteen mijn plek zou verliezen. Je moet realistisch zijn. Natuurlijk wil ik spelen, maar dat is aan de trainer. Ik zal mijn kans moeten afdwingen, ik moet laten zien dat ik het shirt van Feyenoord waard ben. Ik ben groter dan niemand."

Wie zie jij liever in de punt van de aanval bij Feyenoord?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
104
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties