Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kazim in gesprek met Celtic: 'En hopelijk komt het dan tot een akkoord'

Laatste update:

De aanvaller heeft tegenover Sky Sports bevestigd dat hij in gesprek is met de Schotse grootmacht en dat hij hoopt dat het van een dienstverband in Glasgow komt. "Ik kijk ernaar uit", vertelt Kazim-Richards over het eventuele vervolg van zijn carrière bij Celtic. De spits is vol vertrouwen als hem gevraagd wordt naar wat hij the Bhoys kan brengen. "Een heleboel, denk ik."

"Maar weet je, de laatste details moeten nog worden uitgewerkt en hopelijk komt het dan tot een akkoord", houdt Kazim nog een slag om de arm. Schotse media meldden al dat Feyenoord bereid zou zijn om de aanvaller, die vorige maand door de Rotterdammers werd geschorst nadat hij een journalist bedreigde, transfervrij te laten vertrekken.

Denk je dat Colin Kazim-Richards inderdaad naar Celtic gaat?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ten Hag geeft uiterst pijnlijk interview over toekomst bij Manchester United
16
Teamgenoot van Daley Blind mag hopen op topscorerstitel na zevenklapper Girona
10
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
1
Van Hanegem tipt Feyenoord Oranje-duo dat samen goed is voor 181 interlands
52
Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties