Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kazim-Richards: 'Cillessen van Ajax begon ook bijdehand te doen'

Laatste update:

In de ontmoeting met Excelsior ging Kazim-Richards al heel snel de discussie aan met de assistent-scheidsrechter, die in zijn ogen had moeten vlaggen voor een overtreding. Kevin van Diermen en Sander Fischer zochten vervolgens weer de confrontatie op met Kazim-Richards. In het duel met AZ kwam het van een woordenwisseling met Esteban Alvarado en tijdens het oefenduel met FC Emmen was er een akkefietje met Marko Meerits.

"Die keeper deed zelf vreemd", is Kazim-Richards' versie van het verhaal. "Ik legde de bal neer voor de strafschop en hij begon plotseling allemaal onzin uit te kramen. Dat ik er helemaal niks van kon en dat hij die bal wel even zou stoppen. Dus ik maakte die strafschop en toen liet ik hem gewoon weten wat ik eigenlijk van hem vond. 'Jij mag nu stoppen met praten'. Normaal doe ik dat niet, maar je moet mij niet in de maling nemen", zegt Kazim-Richards in het Algemeen Dagblad.

"Cillessen van Ajax begon ook bijdehand te doen", lepelt de Engelse Turk op. "Riep dingen als 'o, je bent niet snel genoeg'. Al dat gelul. En als ik dan de kleedkamer opzoek, willen ze opeens allemaal weer vrienden zijn. Er waren spelers die iets lelijks riepen over mijn moeder. Dan ga je een grens over", waarschuwt Kazim-Richards.

Colin Kazim-Richards heeft het vuur dat Feyenoord nodig heeft

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties