Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kazim-Richards: 'Het maakte me ook boos, ik was vooral geshockeerd'

Laatste update:

Bij één van zijn vijf invalbeurten dit seizoen kreeg Kazim gefluit en gejouw te horen. Dat was moeilijk, bekent de aanvaller in een interview met Feyenoord TV. "Ik was vooral heel erg geshockeerd. Als fan mag je zeggen dat ik niet in de basiself hoor te staan, maar ik heb nooit minder gegeven dan honderd procent", zegt hij. "Het maakte me ook boos, omdat er tijden zijn geweest waar mensen niks van weten."

"Ik heb gespeeld met blessures en zorgde ervoor dat ik zo snel mogelijk weer terug zou zijn", zegt Kazim-Richards nu om ook de andere kant van de medaille te tonen. Hij zegt dat hij hard traint om erop vooruit te gaan en dat hij wacht op zijn volgende kans. Giovanni van Bronckhorst gebruikte hem tot op heden viermaal als basisspeler en vijf keer als invaller. In de twee recente Klassiekers speelde Kazim maar 24 minuten: alleen in de ontmoeting met Ajax in de competitie mocht hij meedoen.

"Voetbal is het beste en het verschrikkelijkste spel ter wereld. Want voetbal is opgebouwd uit meningen. En ieders mening kan anders zijn. Het maakt me niet uit wat iedereen zegt of denkt. Het maakt niet uit wat de media zeggen. Het maakt me alleen uit wat de trainer denkt", aldus de 29-jarige aanvaller.

Colin Kazim-Richards is goed genoeg voor de aanval van Feyenoord

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
21
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
4
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
5
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties