Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kazim-Richards lacht om druk: ''18 more to go', stond er. Meer niet!'

Laatste update:

"De opluchting is groot, massive. Ik wil zeggen dat ik trots ben op de jongens, ik ben blij voor mijn team", sprak de aanvaller allereerst tevreden aan FOX Sports. "Vier keer scoren en niks tegenkrijgen is geweldig. Het grootste verschil met woensdag? Het kwartje is gevallen. Trainen na Ajax was niet zo zwaar, want toen speelden we goed. Maar na woensdag wel. Ik denk dat het kwartje nu gevallen is bij mij en de jongens. Dat zag je vanavond wel", aldus Kazim-Richards.

De Engelse Turk maakte tegen Willem II zijn eerste doelpunt en schreef zaterdag zijn tweede bij. "Of ik de druk extra voelde? Ik voel altijd druk. Ik had vanavond meer kunnen scoren en ik kijk ook naar de kansen die ik gemist heb, maar de moeilijkste heb ik gemaakt. Ik kan de kritiek verder ook hebben, ik heb liever dat je mij bekritiseert dan een jongen van zeventien, achttien jaar. Ik ben ervarener, het maakt me niks uit."

Van huis uit wordt bovendien de meeste kritiek uitgeoefend, onthulde de spits lachend. Zijn zoontje van drie zei na de nederlaag tegen Ajax dat hij niet had gescoord. Kazim-Richards vond dat vervelend om te horen, maar moest hem wel gelijk geven. Na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles keek hij op zijn telefoon en zag hij, dat hij een bericht had gekregen van zijn vrouw. "18 more to go!! stond er. Meer niet! Ik laat het je zo zien. Geen gefeliciteerd, alleen dat. Dus jullie oefenen geen druk uit, thuis is er altijd meer druk", aldus de lachende spits.

-
Zal Colin Kazim-Richards dit seizoen twintig keer scoren voor Feyenoord?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
0
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties