Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kean zorgt voor unicum: 'Dit is de droom van iedere zeventienjarige'

Laatste update:

"Ik ben erg blij met deze goal en was ook fortuinlijk om hem te mogen maken", aldus Keane voor de camera van JTV. "Het is de droom van iedere zeventienjarige om in het shirt van een grote club als Juventus te scoren. Het was prachtig, maar er moet nog veel werk verricht worden. Dit is nog maar het begin."

Kean, die eerder al in verband werd gebracht met een verhuur aan PEC Zwolle of Ajax, voegt eraan toe dat hij erg veel leert op de trainingen en dat hij zal best zal blijven doen om meer kansen te krijgen. "Ik draag deze treffer op aan mijn familie, vooral aan mijn moeder. Maar ik denk dat ze haar ogen niet eens kan geloven dat ik gescoord heb!"

-
Zou een verhuur aan een Nederlandse club een verstandige stap voor Moise Kean zijn?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
213
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties