Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keane en Carragher clashen in heetgebakerde discussie over Ronaldo

Laatste update:

Waar Ronaldo in het Champions League-duel met Villarreal (0-2 winst) nog een basisplaats kreeg toebedeeld van Carrick, moest de Portugese aanvaller het tegen Chelsea doen met een invalbeurt in de 64ste minuut voor Jadon Sancho. Keane bekritiseerde de beslissing van Carrick om Ronaldo niet vanaf het begin te laten spelen, met het argument dat hij, gezien zijn staat van dienst en zijn recente vorm bij United, het verdiende om te starten tegen Chelsea, ongeacht de tactiek die werd gehanteerd.

"Je ziet een speler die alles heeft gewonnen in de voetballerij. Hij is teruggekomen naar Manchester United om de club naar een hoger niveau te tillen. Natuurlijk wil hij spelen", zei Keane. "Je zou nog steeds verwachten dat als iemand op het veld het verschil kan maken, dat dat Ronaldo is. Zelfs op zijn 36ste. Als hij nou was teruggekeerd en niet scoorde, dan kon je nog zeggen: 'Hij kan het niet bijhouden, hij lijkt niet gemotiveerd'. Maar hij lijkt juist wél gemotiveerd. Ronaldo gaat de problemen van Manchester United niet oplossen, maar je haalt hem niet terug om hem op de bank te zetten."

Keane raakte vervolgens in een felle discussie met Carragher, die net als Jimmy Floyd Hasselbaink de wedstrijd tussen Chelsea en United in de studio van Sky Sports analyseerde. Carragher zette vraagtekens bij de beslissingen van United en Paris Saint-Germain om afgelopen zomer Ronaldo en Lionel Messi als grote sterren te contracteren. Volgens de voormalig verdediger is er meer nodig dan het aantrekken van een sterspeler. "Is Manchester United dichter bij de titel dan vorig seizoen? Nee. Is PSG dichter bij de Champions League met Messi? Nee. Voetbal is een teamsport."

Volgens Keane is het niet realistisch om te denken dat Ronaldo is gehaald om opnieuw Premier League-titels te winnen. "Maar wat was dan het nut om hem te contracteren?", vraagt Carragher zich af. "Als je spelers als Cristiano Ronaldo en Raphaël Varane haalt, is dat om direct succes te boeken en dus mee te doen om het kampioenschap. Als je dat niet wil, moet je gewoon gaan spelen met jongens als Jadon Sancho en Mason Greenwood. De enige reden dat ze Ronaldo gehaald hebben was uit pure paniek, omdat hij op weg was naar Manchester City."

-

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
30
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties