Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keane teleurgesteld in 'hele grote fout' van Engeland-aanvoerder Kane

Laatste update:

Keane is van mening dat Kane het statement waar de band voor staat alsnog had moeten maken in Qatar. "Ik denk dat de spelers het bij de eerste wedstrijden hadden kunnen doen. Ze hadden de straf moeten aanvaarden. Dan riskeer je maar een gele kaart. Het had een heel mooi statement geweest." Engeland boekte tegen Iran een eenvoudige zege, maar na afloop ging het in de media veel over de OneLove-aanvoerdersband die niet gedragen werd door Kane.

De Ierse analist vindt overigens niet dat Kane de aanvoerdersband drie keer had moeten dragen tijdens dit toernooi. "Pak hem en geef de wereld een boodschap mee. In de volgende wedstrijd ga je dan weer verder. Je draagt die band niet, omdat je niet geschorst wil worden. Dat is een hele grote fout, ze hadden voet bij stuk moeten houden, ongeacht de druk van buitenaf. Als je er in gelooft, ga er dan voor."

BBC-analiste Alex Scott verscheen maandag voorafgaand aan de wedstrijd tussen Engeland en Iran wel met de OneLove-aanvoerdersband om de arm. De 140-voudig Engels international heeft online veel bijval gekregen en lof geoogst voor haar statement. Het was de bedoeling dat de aanvoerders van zeven Europese landen, waaronder Engeland, de OneLove-aanvoerdersband om zouden doen. De FIFA liet maandag al weten dat dit niet getolereerd zou worden en maakte duidelijk dat aanvoerders meteen een gele kaart zouden krijgen.

FIFA World Cup
Engeland
6 - 2
Iran
Had Harry Kane een gele kaart moeten riskeren?

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
24
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties