Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keepersdiscussie bij Oranje laait op: 'Noppert lijkt een beetje op Donnarumma'

Laatste update:

In gesprek met NU.nl werd Zeinstra gevraagd naar de keeperskwestie bij het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal nam Noppert, Remko Pasveer, Jasper Cillessen, Mark Flekken en Justin Bijlow op in de voorselectie, terwijl de keuzeheer van Oranje een voorkeur heeft voor 'voetballende doelmannen'. Noppert is dat volgens Zeinstra niet. "Vorige maand tegen Feyenoord hield Noppert alles tegen, maar hij schoot ook een paar vrije ballen zo de tribune in", geeft hij een voorbeeld.

Bekijk hier de reportage met Andries Noppert.

"Vergelijk dat eens met Mark Flekken, die heeft voor Van Gaal echt meerwaarde in de aanvalsopbouw", analyseert de voormalig doelman van onder meer FC Emmen en SC Cambuur. "Jasper Cillessen en Justin Bijlow hebben dat ook in redelijke mate. Noppert niet. Maar bij vroege voorzetten, hoog en laag, zie ik hem bewust en alert de ruimte die voor hem ligt bespelen. Hij ziet als geen ander: deze bal kan ik hebben en dus zet ik een stap vooruit. Daarin lijkt hij een beetje op Donnarumma. Die kan dat echt verschrikkelijk goed."

Noppert, die volgens Zeinstra door zijn lengte ook een enorme 'reach' heeft, beleeft op dit moment zijn absolute doorbraak. De ruim twee meter lange Fries nam vorig seizoen de plek onder de lat bij Go Ahead Eagles over van Warner Hahn, was al snel niet meer weg te denken uit de Deventer basis en ging deze zomer met trainer Kees van Wonderen mee naar Heerenveen. Daar presteert hij ook uitstekend en liet hij, tot de uitwedstrijd bij Ajax (5-0), maar één bal door in competitieverband.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties