Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keeperstrainer Hesp vindt combinatie Oranje en FC Groningen 'prachtig'

Laatste update:

De oud-doelman is zeer content met zijn nieuwe verbintenis. “Enkele weken geleden gaf Bert van Marwijk aan dat hij met de bond in onderhandeling was over een contractverlenging en dat hij daarbij had aangeven dat het een voorwaarde was, om door te kunnen gaan met de volledige technische staf”, aldus de keeperstrainer tegenover de officiële website van FC Groningen.

En zo geschiedde dus: de gehele technische staf tekende bij. Voor Hesp een fijne situatie. “Ieder lid van de technische staf kende ik al vanuit het verleden. Bert van Marwijk vanuit 'het Limburgse'. Met Philip Cocu en Frank de Boer heb ik samen gespeeld. Dick Voorn is vroeger mijn eigen keeperstrainer geweest en ook met inspanningsfysioloog Luc van Agt heb ik in het verleden samengewerkt.”

Door het bijtekenen kan hij ook de aankomende tijd door met het combineren van zijn baan bij de KNVB en zijn werk bij FC Groningen, waar hij ook de keepers onder handen neemt. Maar nu ligt de focus bij het oefenduel van woensdag. “Alle spelers zijn supergemotiveerd en we werken op een zeer hoog niveau. Dat is natuurlijk erg prettig. En donderdag ga ik vervolgens weer aan de slag in de Euroborg.”

-

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
140
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
18
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties