Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kees Kwakman verbijsterd door arbitrage: 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt'

Laatste update:

In de pauze werden door ESPN beelden opgesomd van overtredingen waar Vos te coulant op reageerde. In de ogen van analist Kees Kwakman had verdediger Matteo Waem van MVV na een halfuur een rode kaart moeten krijgen voor het vasthouden van Charles-Andreas Brym rond de zestienmeterlijn. Volgens Kwakman was er sprake van een doorgebroken man, maar Vos wees op de aanwezigheid van een andere verdediger, Lars Schenk. De klagende Brym kreeg zelf ook geel.

"Ik heb dit nooit van mijn leven meegemaakt. Die scheidsrechter doet alles verkeerd en gaat dan ook nog gele kaarten geven aan spelers die er iets van zeggen", zei een verbaasde Kwakman, die vond dat Waem kort voor de pauze opnieuw goed wegkwam na een overtreding op Brym. De verdediger hield de aanvaller vast rond de middenlijn, maar bleef een tweede gele kaart bespaard. Voor de rust lieten beide ploegen enkele kansen onbenut om de score te openen.

Na ruim een uur slaagde Eindhoven daar wel in. Jasper Dahlhaus verstuurde vanaf de linkerflank een hoge voorzet, waar keeper Romain Matthys zich op verkeek. Daardoor kon Valentino Vermeulen bij de tweede paal de ban breken. Een kwartier voor tijd hoopte Vermeulen zijn tweede doelpunt te maken, maar hij stuitte op Matthys; de rebound van Joey Sleegers werd tegen de lat getikt. Eindhoven haalde opgelucht adem toen Dahlhaus met een goede tackle de 1-1 van Sven Blummel voorkwam en doelman Nigel Bertrams de bal klemde na een schot van Marko Kleinen.

-

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties