Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kees Luijckx: 'Ik zag hem zitten op de bank bij PSV, hij was niet blij hoor'

Laatste update:

Vertessen maakte tijdens eerste drie competitieduels van PSV telkens minuten onder Peter Bosz. De trainer hield de Belgische aanvaller tegen NEC echter de volledige wedstrijd op de bank en koos er vroeg in de tweede helft voor om de geblesseerde Noa Lang te vervangen door Lozano. De Mexicaan, die op Deadline Day terugkeerde bij PSV, wist tijdens zijn invalbeurt verre van te imponeren.

Meer: UEFA wijst opvallende Man of the Match bij PSV aan: ‘Dit is een lachertje’ | Lucas Ocampos kop van Jut in Spaanse kranten; lof voor ‘dansende’ PSV’er

"Ik zag Vertessen op de bank zitten, die was niet blij", zei Luijckx na afloop van het duel bij De Eretribune. "De invallers bij PSV hebben überhaupt niet onwijs veel verschil gemaakt, vond ik. Maar Lozano was niet heel spraakmakend of opvallend tijdens zijn invalbeurt. Dat hij mag invallen, is het voordeel van een speler met een flinke status die gewoon voorrang krijgt in de pikorde."

De analist vond het terecht dat Lozano mocht invallen, maar heeft wel te doen met Vertessen."Hij heeft het heel goed gedaan en deed precies wat de trainer van hem verlangt. Hij wordt nu gewoon aan de kant geschoven. Je moet je voorstellen dat je trainer bent en aan Vertessen uitlegt wat zijn rol is en dan zie je vervolgens dat hij die perfect heeft ingevuld." De aanvaller kwam dit seizoen tot nog toe tot 127 speelminuten in de Eredivisie, waarin hij goed was voor 2 goals.

Karim El Ahmadi, eveneens aanwezig bij de uitzending van De Eretribune, denkt dat Vertessen een speler is die niet veel zal klagen. "Maar ik denk dat hij hier nu wel even ziek van is", reageerde Luijckx. Vertessen werd tijdens de slotdagen van de zomerse transferwindow nog in verband gebracht met een (tijdelijk) vertrek bij PSV, maar bleef uiteindelijk in Eindhoven. "Misschien had hij nog naar Twente gekund. Ik weet niet hoe dat precies is gelopen, maar nu met terugwerkende kracht was hij daar waarschijnlijk graag heengegaan", aldus Luijckx.

Eredivisie
PSV
4 - 0
NEC

Meer nieuws

Mysterie bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid van de club
4
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
17
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties