Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kees van Wonderen neemt definitief afscheid bij sc Heerenveen

Laatste update:

De berichtgeving volgt daags na de 2-0 nederlaag van Heerenveen bij NEC. Daarvoor was al besloten dat er onvoldoende draagvlak was voor een contractverlenging, aldus algemeen directeur Ferry de Haan.

De Haan: "We hebben recent met elkaar gezeten om te praten over de toekomst. Dit was een open en eerlijk gesprek waarbij we hebben geconcludeerd dat van beide kanten niet alle vinkjes op groen stonden om de samenwerking te verlengen."

"Ik wil echter wel benadrukken dat de samenwerking goed is geweest en dat dit ook nog altijd zo is. Tijdens zijn periode als hoofdtrainer heeft Kees zich altijd ingespannen om zowel op sportief vlak als in de verdere professionalisering rondom ons eerste elftal stappen te maken. Gezamenlijk blijven we keihard werken om dit seizoen succesvol af te sluiten."

Van Wonderen gidste Heerenveen in zijn eerste jaar naar een achtste plaats en is nu ook nog in de race voor de play-offs voor Europees voetbal. De 55-jarige keuzeheer zegt op twee leerzame jaren terug te kijken.

"Bij mijn aanstelling heb ik gezegd dat we de ambitie hadden om binnen drie jaar structureel voor kwalificatie om de play-offs te spelen. Vorig seizoen zijn we daarin geslaagd en ook dit jaar hebben we nog alles om voor te spelen. Ik kijk dan ook terug op een mooie periode die ik dit seizoen samen met supporters, spelers en staf hoop te bekronen."

Weg voor Steijn lijkt vrij


Het vertrek van Van Wonderen maakt plaats voor een eventuele aanstelling van Maurice Steijn. De Haan bevestigde al dat Heerenveen gesproken heeft met de clubloze trainer, en dat het gesprek als 'prima' werd bestempeld. Volgens Omrop Fryslân is ook John van den Brom in beeld in het Abe Lenstra Stadion. Laatstgenoemde zit zonder werk sinds zijn vertrek bij Lech Poznan eind vorig jaar.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
13
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties