Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keihard oordeel Wim Kieft: 'Dat is natuurlijk geen speler voor Ajax'

Laatste update:

De vermeende interesse van Ajax in Boadu komt dan ook enigszins als een verrassing voor Kieft. "Boadu kan in Nederland eigenlijk maar naar één club. Misschien naar PSV, maar die kunnen of willen hem niet betalen", zo oordeelt de analyticus in de studio van Veronica rondom het Champions League-duel van AZ met Dinamo Kiev. "Maar dat is natuurlijk geen speler voor Ajax, omdat hij in de kleine ruimte niet goed genoeg is. Hij moet echt gáán en lopen, wat hij overigens geweldig doet."

Kieft keek de afgelopen periode met stijgende verbazing naar de optredens van Labyad in de spitspositie bij Ajax. "Daar begrijp ik helemaal niets van, dat hij opeens in de spits stond", zegt de voormalig Oranje-international zonder omhalen. "Als je zoveel mogelijkheden hebt en op voorhand weet dat er betere mogelijkheden zijn. Nu is het lullig voor die jongen dat hij eruit gaat (tegen Sparta Rotterdam na de rode kaart voor Nicolás Tagliafico, red.), maar hij is wel de eerste die eruit gaat."

Kieft laat tevens zijn licht schijnen over de situatie rondom Calvin Stengs, die nog minstens een jaar bij AZ lijkt te blijven. "Iedereen ziet dat Stengs in potentie een geweldige voetballer is. Alleen speelt hij nog te vaak als jeugdspeler." Er volgt een uitleg over de verbeterpunten van de AZ-aanvaller: "Hij is vaak niet aanwezig, er zijn veel momenten in een wedstrijd dat je hem niet ziet. Dan doet Stengs weer iets heel erg slordigs. Die moet echt nog wel door. Ik vind het op zich wel goed voor die jongen, of dat nou bewust is of niet, of dat er geen andere mogelijkheden waren, dat hij nog een jaar bij AZ blijft."

Ben jij het eens met Wim Kieft over Myron Boadu?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties