Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keiharde conclusie na echec in Milaan: Juventus kan niet zonder De Ligt

Laatste update:

"Het mag duidelijk zijn dat Juventus inmiddels niet meer zonder dit tweetal kan, zoveel is wel duidelijk geworden op die knotsgekke avond in Milaan", zo valt te lezen in een uitgebreide analyse over het elftal van trainer Maurizio Sarri. "Zonder deze spelers leek Juventus tegen AC Milan wel een zinkend schip te zijn. De Nederlander en de Argentijn zijn de spelers met de meeste minuten in de benen. Het spel van de ploeg van Sarri ziet er heel anders uit als zij niet meedoen."

Defensie van Juventus wordt gesloopt zonder Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt werd duidelijk gemist bij Juventus, want in de tweede helft tegen AC Milan stortte de ploeg inLees artikel

Juventus incasseerde tegen AC Milan maar liefst vier doelpunten, iets dat de Ligt in zijn Italiaanse periode nog niet heeft meegemaakt. "Daniele Rugani betaalde een hoge prijs voor het feit dat hij op 22 februari voor het laatst een wedstrijd speelde namens Juventus en Leonardo Bonucci was slechts een schaduw van zichzelf. De aanvoerder is met 3663 minuten dit seizoen de meest gebruikte speler, maar Bonucci lijkt simpelweg niet zonder De Ligt te kunnen. Het lijkt er zelfs op dat Bonucci steeds slechter gaat spelen zonder hem."

"Het is precies het tegenovergestelde van begin deze jaargang, toen Leo de jonge Nederlander bij de hand nam om hem de trucjes van het Italiaanse voetbal bij te brengen. Na enige tijd en wat blunders is de voormalig Ajacied inmiddels uit alle proporties gegroeid en lijkt hij nu op een verdediger die geboren en getogen is in Italië. Hij geeft aanvallers werkelijk geen duimbreed. Met hem erbij is Bonucci duidelijk een betere speler met meer zelfvertrouwen, al was daar niets van te merken tegen AC Milan", zo klinkt het.

Ben jij het eens met de analyse van La Gazzetta dello Sport over Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties