Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keiharde Franse kritiek op Belgen: 'Wat op het veld gebeurt is een puinzooi'

Laatste update:

De voormalig international van Frankrijk toont zich in het Belgische Sport/Foot Magazine bijzonder kritisch. " Het meest ontgoochelende is dat ze er tegen Wales zijn uitgegaan. Geen kleine ploeg, maar goed, het is Wales, niet Duitsland", stelt hij. "De spelers moeten zich in vraag stellen. Marc Wilmots ook. En de voetbalbond zeker."

Leboeuf, die in 2000 Europees kampioen werd met zijn land, vindt dat de Belgen hun mentaliteit moeten veranderen. "Jullie moeten ophouden met de brave Belgen te zijn. Om prijzen te winnen heb je killers nodig. Natuurlijk heeft het team de leiderskwaliteiten van Vincent Kompany enorm gemist. Maar één leider is te weinig. Je hebt meerdere leiders nodig op het veld."

Vervolgens zet hij vraagtekens bij de term 'gouden generatie', waarover in België vaak wordt gesproken. Volgens Leboeuf kan daar pas sprake van zijn als er ook daadwerkelijk wordt gepresteerd. "Vergeleken met de individuele kwaliteiten van elke speler, is wat vandaag op het veld gebeurt een puinzooi. Zeker als je ziet wat jullie spelers bij hun clubs presteren."

Zie jij België ooit écht hoge ogen gooien op een eindronde?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties