Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keiharde kritiek op Bruno Fernandes: 'Zijn dagen als aanvoerder zijn geteld'

Laatste update:

"Ik denk dat hij nooit meer die band om zijn arm moet schuiven bij Manchester United', zegt Sutton stellig. "Ik denk niet dat hij niet echt goede tegenargumenten heeft als hem die band wordt ontnomen. Ik denk dat zijn dagen als aanvoerder zijn geteld." Volgens de oud-spits van onder meer Chelsea en Celtic zijn er andere spelers meer gekwalificeerd voor het aanvoerderschap bij United. "Fernandes is niet de beste leider. Er zijn betere kandidaten dan hij. Casemiro bijvoorbeeld."

Fernandes kreeg na de oorwassing van Liverpool ook al de wind van voren van Gary Neville en Roy Keane. De middenvelder liet zijn frustraties gedurende het Premier League-duel de vrije loop. Zo duwde hij een grensrechter en zou hij Liverpool-verdediger Ibrahima Kontaté een rode kaart hebben willen aannaaien. Neville vond dat Fernandes zich 'schandelijk' en 'beschamend' heeft opgesteld. "Ik heb er genoeg van dat hij met zijn armen naar zijn teamgenoten zwaait, ik heb er genoeg van dat hij niet terugrent. Deze schande wordt belichaamd door niemand meer dan aanvoerder Bruno Fernandes, die zich bij momenten gênant gedroeg", verzuchtte Neville bij Sky Sports.

Roy Keane, eveneens oud-captain van Man United, sprak net als zijn collega Neville harde woorden. "Het is duidelijk een heel, heel slechte dag geweest, schokkend", zei Keane, die zich vooral richtte op de 'dragende spelers'. "Het was gênant, ze toonden totaal geen leiderschapskwaliteiten. De goals die ze weggaven waren schokkend. Het is een zware dag voor United. Je weet dat hier op Anfield alles kan gebeuren, in welke vorm Manchester United hier ook heen komt. Zoveel doelpunten weggeven is een schande. De spelers moeten zich schamen. Ik zou een paar dagen onderduiken."

Meer nieuws

Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
115
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
24
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties