Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keiharde kritiek op Hiddink en KNVB: 'Hij had daar niet mogen zitten'

Laatste update:

Waterreus windt er geen doekjes om en komt meteen ter zake. "Hij had daar niet mogen zitten", vindt de oud-goalie van onder meer PSV en Glasgow Rangers. Het besluit is volgens Waterreus terug te voeren op de angst van directeur Bert van Oostveen. Hiddink is aangesteld zodat hij uit de wind kon blijven. De KNVB ging er daarnaast veel te gemakkelijk vanuit dat Oranje zich wel even zou plaatsen voor het EK in Frankrijk.

"De KNVB heeft daarmee een enorm probleem gecreëerd, want als Guus een stapje terug doet of moet doen, dan kun je het eigenlijk niet maken Danny Blind door te schuiven", stipt Waterreus fijntjes aan. "Die heeft eerst twee jaar lang Van Gaal verdedigd en schaart zich nu achter de keuzes van Hiddink. Je hoeft mij niet te vertellen hoe een spelersgroep daarop reageert."

De oplossing ligt volgens Waterreus in een volledig andere samenstelling van de technische staf. Hij pleit voor een driemanschap van Frank de Boer, Phillip Cocu en Giovanni van Bronckhorst, die parttime aan het werk moeten gaan bij de bond. "Zij kennen niet alleen hun eigen spelers, maar ook de Nederlandse competitie door en door. Ik ben ervan overtuigd dat deze mensen bij Oranje voor nieuw elan kunnen zorgen."

Ronald Waterreus heeft gelijk

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
6
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties