Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keiharde kritiek op Luuk de Jong; Mundo Deportivo pakt ook Frenkie aan

Laatste update:

Barça kreeg kort na het openingsdoelpunt een enorme kans op de gelijkmaker, toen Frenkie de Jong doorbrak en de bal breed legde op Luuk de Jong. De spits leek de bal in het lege doel te kunnen schuiven, maar had niet op de sliding van verdediger Lucas Verissimo gerekend. "Een nummer 9 van Barcelona kan niet voor open doel missen zoals Luuk de Jong deed na de pass van Frenkie de Jong, ongeacht hoe snel Verissimo het blok zette. De Jong bood niets in de voorhoede." De krant vat het optreden van iedere speler in één woord samen en kiest voor de spits het woord 'onhandig'.

Ook de Spaanse versie van Goal geeft Luuk de Jong met een 2 het laagste cijfer van alle spelers. "Hij beseft nog steeds niet waar hij is. Op onbegrijpelijke wijze miste hij toen de keeper al op de grond lag. Hij begreep weer niet hoe Barcelona ten aanval trok." Mundo Deportivo spreekt van een 'onvoorstelbare' misser, maar licht ook de rol van Frenkie de Jong uit. "Vroeg de situatie echt om een extra pass naar zijn naamgenoot, of moest hij zelf schieten? Na honderd wedstrijden voor Barcelona heeft de Nederlander de verwachtingen die er waren bij zijn komst nog allesbehalve ingelost."

Sport is iets genadiger voor Frenkie de Jong, die na de vroege wissel van Gerard Piqué terugschoof van het middenveld naar de achterhoede. "Op het middenveld bracht hij energie in het spel, maar Koeman smoorde dat in de kiem door hem naar de achterhoede te halen. Hij was geobsedeerd door zijn systeem met drie centrale verdedigers en daar werd een van de uitblinkers het slachtoffer van." De krant beoordeelt het optreden van Frenkie de Jong met een 5, terwijl hij van Goal zelfs een 7 krijgt en benoemd wordt tot beste speler van Barcelona.

"Hij was degene die het meeste voetbal in de ploeg bracht en kansen creëerde, totdat Koeman besloot dat hij als centrumverdediger moest spelen. Daar raakte al zijn aanvallende potentieel verloren en daardoor speelde hij geen belangrijke rol meer. Bij een 3-0 stand wist hij nog wel een vierde goal van Benfica te voorkomen." Memphis Depay krijgt van de voetbalwebsite een 5, met name voor zijn inzet en omdat hij te weinig hulp kreeg van Luuk de Jong. Sport is kritischer, zag dat 'niets' lukte bij Depay en geeft hem een 4.

-

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties