Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Keizer door de mangel gehaald: 'Ajax dupe van de Ziyech en De Jong-hype'

Laatste update:

"Wie de ideale opvolger is? Peter Bosz. Dan hoeft er niet veel te veranderen, je kunt doorgaan waar je vorig seizoen geëindigd bent. Het was ook Dennis Bergkamp die Bosz buiten de club wilde hebben", doelt De Mos op het feit dat de weg vrij is voor Bosz nu naast Keizer ook Bergkamp en Hennie Spijkerman moeten vertrekken. Dat ze alle drie weg moeten, vindt De Mos niet raar. "Ik was vorige week donderdag in de Johan Cruijff ArenA toen Ajax tegen Excelsior speelde en toen vond ik het al heel zwak. Het is allemaal heel vrijblijvend bij Ajax."

De Mos stelt dat Ajax speelt als een veredelde jeugdploeg. "Je ziet geen linies, het valt vaak uit in 5-5. Tegen Excelsior stonden er zoveel mensen voor de bal, er stond haast geen middenveld. Het is veredeld zaalvoetbal. Ze creëren kansen, ze missen en ze gaan door. Maar niemand wordt kwaad. Je hebt zware leiding nodig, maar het gaat allemaal gezapig door."

"In de wedstrijden tegen OGC Nice en Rosenborg, maar ook tegen ADO Den Haag, twee keer tegen FC Twente vervallen ze steeds in dezelfde fouten. Vervolgens is Ajax even de dupe geworden van de Hakim Ziyech en Frenkie de Jong-hype. Maar Ziyech heeft gewoon te weinig rendement en wat De Jong doet, dat is niets nieuws", vervolgt De Mos tegenover Voetbal International.

De Mos blijft erop hameren dat dit Ajax te lief is, dat ze nooit boos op elkaar worden en dat ze elkaar te weinig coachen. "Daar ga je geen prijzen mee pakken. Ik had gedacht dat ze het zouden uitzingen tot en met de winterstop. Dat Dennis Bergkamp ook op non-actief is gezet doet me vermoeden, dat er meer heeft gespeeld. Ze moeten nu in elk geval voor een gelouterde trainer kiezen."

Verwacht jij dat Peter Bosz de nieuwe trainer wordt van Ajax?

Meer nieuws

'Wayne Rooney wordt zaterdag gepresenteerd in Engeland'
0
Van Hanegem tipt Feyenoord Oranje-duo dat samen goed is voor 181 interlands
10
Hamstra vindt nieuwe baan als technisch directeur in de Eredivisie
0
Wereldkampioen met 57 interlandgoals kondigt afscheid aan als international
1
Manchester United-speler openhartig in open brief: 'Ik wil niet vertrekken'
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties